Dessa två parfymer köpte vi på taxfree på väg hem från Kreta. Det är 30 ml i varje parfym och tillsammans kostade dom 399 kronor. Den gröna heter DKNY Be Delicious och doftar jättegott av äpple. Den högra heter DKNY Be Delicious Fresh Blossom och har en svagare doft, men luktar också jättegott. Än så länge har jag bara hunnit prova den vänstra men ser fram emot att använda den rosa med. 

Såhär har kicks skrivit om parfymerna.

Be Delicious är en modern fest för alla sinnen, serverad i en elegant metall och glasäpple flaska. Denna saftiga doften kombinerar doften av äpple med en sofistikerad blandning av exotiska blommor och sensuella tränoter. Liksom staden som inspirerade den, celebrerar Be Delicious individualitet med en uppfriskande anda.

Be Delicious Fresh Blossom celebrerar våren och är det senaste tillskottet till DKNY Delicious familjen av dofter. Lättsam, intensivt feminint och ogenerat vacker. Be Delicious Fresh Blossom är en doft som är så kraftigt upplyftande som våren själv. En blandning av mousserande grapefrukt, svarta vinbär och solkysst aprikos möter ett blommande hjärta av skir liljekonvalj och rosenblad, insvept i lysande jasmine. Ljust trä och mjukt läder får avsluta vår äpple sensation.